Job de Wit

«
»

flashback, Professioneel oor

Beep beep

06.04.09 | Reageren?

Marco & Orpheo

Met mei in de achteruitkijkspiegel bouw ik een schavotje voor de single van de maand, de eerste release van het Amsterdamse dj-duo Marco & Orpheo, een “reinterpretation of a classic disco edit from way back”. Die zou ik ook wel eens willen horen dan. Voorlopig toetert “Mach 4” lekker over de dansvloer. Waarom is dit nog geen hit?

Marco & Orpheo draaien deze vrijdag 4/6 als altijd op de Velvet Morning Disco Circle in Club Up (met Tom Trago en My Little Soundsystem), en later deze maand ook nog op de ConClub in Rotterdam (vrijdag 19/6 met DFA-producer Black Meteoric Star).

Verder valt op hun MySpace te zien dat er binnenkort M&O-remixen van Tom Trago en Le Le te verwachten zijn (van die laatste mag je alvast 23 seconden horen!).

Clip van de maand mei is Grizzly Bears “Two Weeks” geworden, door de Amerikaan Patrick Daughters gemaakt (hij is met name bekend van Feists “1 2 3 4”). Die bandleden zien er net niet helemaal echt uit, de shots zijn iets te langzaam en tegen het einde begint er iets heel vreemds te gloeien.

Het nummer is één van twee goeie op Grizzly Bears derde cd, Veckatimest. Vrijdag 21 augustus staan ze op Lowlands.

Tags: , , , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»