Job de Wit

«
»

Aan het werk

Blitzkrieg beat

09.03.08 | Reageren?

Oba

Het media-offensief begon maandag in het AT5 Nieuws met een wandelingetje langs wat er over is van de Roxy, dat je hier kan streamen.

Aan het begin van de avond zat ik bij Pieter Hilhorst aan tafel op de de vierde etage van de openbare megabibliotheek van Amsterdam, in het programma Oba Live op Radio 5. Ik heb helaas geen luistermogelijkmogelijkheid (laat staan kijkmogelijkheid, want het werd ook gefilmd) achteraf kunnen vinden, hoewel dat volgens de site van het programma wel zou moeten kunnen. Vanavond is Ted Langebach de hoofdgast, meteen inschakelen dus.

Later op de maandagavond zat ik bij Smiths-fan Joris Luyendijk in Met het Oog op Morgen op Radio 1, met Eddy de Clercq aan de telefoon. Lezer Michel had die link gisteren al opgezocht, waarvoor dank.

Dinsdagmiddag was ik bij presentatoren Huisman & Bitter te gast in Graven aan de Amstel op Amsterdam FM. Luister hier. Ik kom pas in de tweede helft aan het woord, maar het eerste half uur is ook erg interessant. De al heel lang in Nederlande woonachtige Amerikaanse socioloog Derek Phillips vertelt daarin over het leven van de gewone (lees: arme) Amsterdammer in de Gouden Eeuw. Zijn nieuwe boek is Well-Being in Amsterdam’s Golden Age.

Op de dinsdagavond meende ik dat The Opposites morgen de 3voor12 Award moeten winnen. Omdat dat niet kan (ze zijn niet eens genomineerd, net als Sticks & Delic, Le Le, Newworldaquarium, Duvelduvel en Blaxtar opvallend genoeg) zou Voicst niettemin ook een uitstekende keuze zijn, zo hield ik Eric Corton en de luisteraars van 3VOOR12Radio voor. Luister hier (ik ben na Jaydee’s “Plastic Dreams”, na ruim een kwartier, aan de beurt).

Roxy en de Houserevolutie is trouwens te winnen in de 3voor12-nieuwsbrief van vandaag, let op.

Tags: , , , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»