Job de Wit

«
»

Uit

Buraka zonder te betalen

05.11.09 | 8 Reacties

Rock bottom prices

Ik kan van de Melkweg op deze plek 2×2 kaartjes weggeven voor de show van Buraka Som Sistema van a.s. donderdag 14 mei, en aangezien ik eerder dit jaar persoonlijk heb kunnen waarnemen dat Buraka live dynamiet is, ga ik dat niet nalaten. Misschien kan ik zelf ook nog op de lijst, maar dat zien we later wel.

Iedereen heeft het bij Buraka Som Sistema over kuduro, wat een soort Angolese soca-house zou zijn. Of het genre buiten Buraka ook echt bestaat, heb ik nooit kunnen vaststellen, maar BSS’s cd Black Diamond is wel verdomd aanstekelijk. Er is ook het één en ander aan baile-funk in verwerkt – Brazilië is naast Angola natuurlijk ook een voormalige Portugese kolonie. En BSS komt dus uit Portugal.

Ik had de cd al gekocht voordat PIAS me eerder dit jaar een promo opstuurde, dus als je naast de twee vrijkaartjes ook nog het album wil winnen, moet je donderdag wel nog een drankje voor me kopen.

De laatste release van Buraka is volgens mij deze, bij The Fader te downloaden remix van Dre Skull featuring Sizzla, maar er doet momenteel ook een BSS-remix de ronde van een Zweedse zangeres. Wie? Dat is de prijsvraag. Reacties hieronder, je hebt tot dinsdagmiddag 12 uur.

Voor de rest geldt:

Buraka Som Sistema @ Klinch in de Melkweg met dj’s Wannabeastar en Ivoryman. Aanvang: 23.30 uur (band begint om half één), entree: € 15 + lidmaatschap.

Tags: , , , , ,

8 Comments

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»