Job de Wit

«
»

Aan het werk, Uit

Een huis vol Visita

01.20.09 | 3 Reacties

Golden Bug

Afgelopen weekend stond ie twee keer genoteerd in m’n discotop-93 van de tweede helft van 2008 en op zaterdag 31 januari draait Golden Bug op een feestje in Amsterdam waar ik iets mee te maken heb, Bacardi Visita.

Golden Bug is dj/producer Antoine Harispuru, die vorig jaar zijn debuutalbum Hot Robot uitbracht op het Gomma-label van Headman. Zijn disco is aan de electronische kant:

Golden Bug komt oorspronkelijk uit Frankrijk maar hij rept sinds enige jaren Barcelona:

Nike maakte afgelopen najaar een achttien minuten durende podcast met Golden Bug, die je hier nog steeds kan downloaden.

Naast Golden Bug draaien ook Steven de Peven (van Rednose Distrikt) en Beesmunt Soundsystem op Bacardi Visita, en is er een live-optreden van Mocky, die in maart zijn nieuwe cd Saskamodie uitbrengt (luister op zijn MySpace naar een voorproefje).

Het feestje vindt plaats in Duintjer CS aan de Vijzelstraat in Amsterdam, en om kans te maken (!) op het kopen van een paar kaartjes moet je iets doen via Hyves. Als je daar, net als ik, niet mee fuckt en er toch (gratis, zo rollen wij immers) bij wilt zijn, laat dan hieronder een berichtje achter en ik ga mijn best voor je doen.

Nog één keer Golden Bug:

Tags: , , , , ,

3 Comments

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»