Job de Wit

«
»

Aan het werk, Noteert u maar

Embed en op tijd opstaan

02.25.12 | 2 Reacties

Twee jaar lang heb ik vrijwel elke dag een nieuwe videoclip geblogt. Begin januari 2012 was ik het ineens zat. Ik kwam vaak moe thuis van werk (toen ik met het blog begon was ik een flierefluitende freelancer) en het begon als een verplichting te voelen. Het moet wel leuk blijven, en bovendien had ik nogal last van rsi gekregen, zodat ik nog minder zin had om thuis nog even lekker te gaan bloggen elke dag. Van die muisarm heb ik gelukkig nog maar weinig last dankzij goede maatregelen, en mooie nieuwe clips zie ik nog steeds dagelijks voorbij komen. Dus ik dacht, laat ik dit weer eens oppikken. Aanvankelijk wilde ik alle gemiste clips van januari en februari in één keer inhalen, maar dat is natuurlijk te veel werk, en weer een barrière om opnieuw te beginnen. Dus wat ik nu van plan ben is om ze (ik weet precies om welke clips het gaat) in mijn eigen tempo retroactief in dit blog te voegen. Dan raakt het archief weer compleet, wat belangrijk is omdat ik later dit (voor)jaar een superdeluxe nieuwe videoclipwebsite wil lanceren.

2 Comments

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»