Job de Wit

«
»

videoclip

Embed with… Complicated Universal Cum

04.08.10 | 1 Reactie

Is dit een goede videoclip? Het antwoord op die vraag komt meestal heel snel. Is het ja, dan probeer ik er een aardig stukje bij te schrijven op dit blog. Is “I Can Hardly Wait” van de Deense artiest Complicated Universal Cum (what’s in a name) een goede videoclip? Die vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden.

Volgens mij wel. Hij focust je aandacht op een intiem moment tussen twee mensen, het komt waarachtig over, en blijft tot het einde boeiend. Maar laten we wel wezen: het zijn ook twee mooie vrouwen die met elkaar aan het tongen zijn. Is het eigenlijk niet ook gewoon porno?

Met andere woorden: zou het ook een goede videoclip zijn als de twee vrouwen niet zo mooi waren geweest, of als in ieder geval één van de twee heel lelijk was geweest, of zelfs als er twee mannen aan het tongen waren geweest? Dat laatste had ik persoonlijk niet heel erg aantrekkelijk gevonden om naar te kijken.

Als ze het met dezelfde overtuigingskracht hadden gedaan als Sarah en Marlene hier, denk ik dat het antwoord toch ja was geweest. Regisseurs Frederik Valentin (hij is CUC) en Ditlev Rosing kiezen met deze modellen/actrices/vriendinnen dus wel voor de weg van de minste weerstand. Toch zijn ze geslaagd.

Let op hoe, in de eerste halve minuut, de linkermevrouw meer dan twee keer zo vaak met haar ogen knippert als de rechter. Het is duidelijk voor wie van de twee deze clipshoot een groter avontuur was.

Meer tongende figuranten, voor wie de smaak te pakken heeft gekregen:

Tags: , , , , ,

1 Comment

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»