Job de Wit

«
»

videoclip

Embed with… Erykah Badu

03.28.10 | 1 Reactie

Na de woorden “Inspired by Matt and Kim” weet de geoefende clipkijker wat hij zou kunnen verwachten: mensen die zich op straat uitkleden. En daar gaat Erykah Badu, over de straten van haar woonplaats Dallas. Het relatief onbekende indiepopduo Matt & Kim op Times Square, ok√©, leuke stunt, zij het relatief ongevaarlijk. Maar soulster Erykah Badu, in Texas, naakt de straat op?

De beeldkwaliteit is raar vaag. Tot je het straatbeeld herkent. Badu loopt in “Window Seat” naar de ‘grassy knol’ waar John F. Kennedy in 1963 werd vermoord. De X (die ik er zelf heb gezien toen ik ooit in Dallas was voor een Erykah Badu-interview, dat niet doorging omdat ze niet kwam opdagen) op de weg geeft aan waar de kogel(s) de president raakte(n). De clip is geregisseerd door de zangeres zelf, samen met Coodie & Chike. Ze waren niet alleen inspired by Matt & Kim, maar ook door Abraham Zapruder.

#windowseat was shot guerilla style, no crew , 1 take , no closed set , no warning , 2 min . , don town dallas , then ran like hell…

Tags: , , , ,

1 Comment

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»