Job de Wit

«
»

videoclip

Embed with… Sun Araw

12.27.11 | Reageren?

Dat ik deze clip twee maanden geleden niet meteen blogde maar even opzij legde, kan je me hopelijk vergeven. Zo’n kerstvakantie met zeeën van vrije tijd is misschien toch de beste tijd om een filmpje te plaatsen dat ruim een kwartier duurt zonder dat de camera van positie verandert. Als je even blijft kijken, vermoed ik dat je, net als ik, toch gefascineerd raakt door de funky performance van deze jongedame in het lichtblauw, ergens op een stukje grond (een tuin, een oprit?) op een heuvel. Tussen drie stokken en een urn met een plantje erin.

Ik zou willen dat iedereen in de club altijd zo danste. Volgens mij zou uitgaan dan een stuk leuker zijn. Abbe Findley, want zo heet ze, doet niks virtuoos of zo, maar zit gewoon lekker in de muziek en ze heeft moves aplenty. Zie haar YouTube-kanaal. De track heet “Impluvium” en is van de Amerikaanse muzikant Cameron Stallones alias Sun Araw.

Op 6:16 loopt er linksonder heel even een hond in beeld, maar die wordt snel weer weggetrokken. Vermoedelijk door Stallones, die de clip samen met Findley regisseerde. Op 9:23 zitten ineens een paar opvallende cuts. Wat zou er misgegaan zijn? Om de één of andere reden vermoed ik niet dat Findley erg veel takes heeft opgenomen. Ze houdt het flink vol. Je kan natuurlijk doorspoelen naar 15:10, maar het leukste is toch om gewoon te blijven kijken.

Tags: , , , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»