Job de Wit

«
»

Nieuws

Embed with… The Fall

05.09.10 | Reageren?

Zo vreselijk origineel is de clip niet die regisseurs Dylan Southern en Will Lovelace alias Thirtytwo voor The Fall maakten. Cinematografisch zou ik misschien wel iets kunnen verzinnen wat beter past bij “Bury! Pt 2 + 4” dan deze slow-motionbeelden. Maar je krijgt wel de kans eens goed naar de afgeleefde kop van zanger Mark E. Smith te kijken, een ouwe Engelse knakker die met zijn band zojuist zijn achtentwintigste album in 34 jaar heeft uitgebracht, Your Future Our Clutter. En het is ook nog eens een hele goede plaat.*

Ik ga er vanuit dat de andere springers de overige bandleden zijn, al weet je het maar nooit. In die 34 jaar heeft The Fall meer dan veertig bandleden versleten (Smith is het enige constante lid). Als dit inderdaad de huidige Fall is, dan is die vrouw toesteniste Elena Poulou, lid sinds 2002 (!) en tevens Smiths derde echtgenote.

*) Als je niet weet waar je moet beginnen met The Fall, iets waar je vroeg of laat toch aan moet geloven, raad ik de dubbel-cd 50,000 Fall Fans Can’t Be Wrong aan.

Look this up ‘on t’ net’ you useless crock of download creck dreck

Tags: , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»