Job de Wit

«
»

flashback

Right about now

05.13.08 | 3 Reacties

Welkom 3VOOR12-lezers! Kennen jullie mij nog? Ik kan mij de eerste dag van 3VOOR12, in 1998, met twee woorden voor de geest halen: Rockafeller en Skank. De festivals waren altijd het leukst, Lowlands en Pinkpop, met de hele 3V12-familie backstage een multimediakampement bevolken en zo spitsvondig mogelijk bands als K’s Choice afzeiken in de recensies. Het ergste wat ik heb mogen meemaken was een concert van Lifehouse, het hoogtepunt een collectieve podium-invasie tijdens The Prodigy, allebei op Pinkpop. Backstage frisbeeën met Reprazent was ook leuk. Schrijvend redacteur ben ik nooit geweest bij 3V12, ik was meer van de plaatjes uitzoeken en radioshows maken. Ik kan eigenlijk niet zo goed uit de voeten in het muzikale klimaat waar mijn ex-collega’s zich kennelijk erg lekker in voelen. Check de Disques Pops zoals ik ze elke week uitzocht (2003, 2004, 2005, 2006 tot september) en de albums van de week van dit jaar bijvoorbeeld en proef het verschil. Cam’ron of The Kooks? Ik bedoel maar.

Tags: , ,

3 Comments

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»