Job de Wit

«
»

Aan het werk, flashback

Trouw aan Rauw

03.10.11 | Reageren?

Rauw 11 maart 2011 flyer

Zes jaar geleden stuurde ik een dj-mixje op naar Joost van Bellen. De muzikale richting van Rauw stond me wel aan, in mijn 3FM-programma draaide ik allemaal muziek die er volgens mij helemaal thuishoorde en in een club (11) dj’en leek me superspannend. Ik kan me alleen nog herinneren dat ik de Maurice Fulton-remix van Annie’s “Heartbeat” erin had, een track die vrij onmogelijk goed door te mixen was.

Hoe dan ook, ik was niet goed genoeg, en had natuurlijk ook helemaal geen ervaring. Er ging nog een aantal jaren overheen voordat ik (samen met een andere dj-held, Mr. Wix), wat kleinschaliger, uiteindelijk toch in het dj-hok terechtkwam. En deze vrijdag 11 maart draai ik voor het eerst op Rauw! Je begrijpt dat ik supertrots ben.

Met Dan Beaumont en Sandeman verzorg ik in de Verdieping de disco-tegenhanger van het Ed Banger-geweld in de grote zaal. Ik begin om middernacht dus kom op tijd!

Trouw aan Rauw by Job de Wit

1. Beth Ditto – “Open Heart Surgery” (Deconstruction)
2. Golden Bug + Rodion – “Do the Washing Machine (Toomy Disco Rub Dub Mix)” (Bang Gang)
3. Munk & Pollyester – “Keep My Secret (Rory Phillips Club Remix)” (Gomma Dance Tracks)
4. Bag Raiders – “Sunlight (Tiedye Remix)” (Modular)
5. The Japanese Popstars – “Song For Lisa (Mustang Dub Remix)” (EMI)
6. Lykke Li – “I Follow Rivers (The Magician Remix)” (LL)
7. Fenech-Soler – “Demons (Yuksek Dub Remix)” (B-Unique)
8. DMX Krew – “The Game (Dance Mix)” (Permanent Vacation)
9. Benoit & Sergio – “Boy Trouble” (DFA)
10. Discodeine featuring Jarvis Cocker – “Synchronize (Jam Factory Remix)” (DFA)

Tags: , , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»