Job de Wit

«
»

videoclip

Unembed with… Arcade Fire

08.31.10 | 1 Reactie

Het appartement waar ik woonde toen ik klein was, is er niet meer. Daar ben ik niet achter gekomen door er langs te gaan, ik zag het in de nieuwe videoclip van de Canadese band Arcade Fire. Voordat The Wilderness Downtown (met het nummer “We Used to Wait”) begint, moet je het adres van “the home where you grew up” invullen en met zo’n titel is het misschien wel zo toepasselijk dat die flat in de Bijlmer er niet meer staat. Het adres bestaat kennelijk nog wel, althans, Google wist het nog te vinden voor deze webtechnisch nogal vernieuwende clip van regisseur Chris Milk.

We zijn later verhuisd naar een huis waar ik meer herinneringen aan heb, maar dat (nog) niet door Google Street View gefotografeerd is. Die beklemmende flashback wordt me dus bespaard.

Niet te embedden derhalve, maar klik hier voor je eigen akelige/prettige ervaring.

Tags: , , , , , , ,

1 Comment

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»