Job de Wit

«
»

Technologie

What am I doing?

11.20.08 | 1 Reactie

R2

Dat ik een week of wat geleden met Twitter aan de slag ben gegaan, was nog maar het begin van de tweepuntnullisering. Inmiddels ben ik aangesloten op Twones (alleen als Firefox aan staat, wat niet vaak is), LinkedIn alsof de koffie 24/7 klaar staat en wordt al mijn iTunes-actie getrackt op Last.FM.

Sinds een paar dagen blip ik mij langzaam maar zeker naar m’n eigen internetradiostation, met een bijna dagelijks uitdijende playlist op Blip.FM. Dat is een soort Muxtape (r.i.p.) gekruist met Twitter; dubbel pret.

Ik blip elke dag m’n meest verse favorieten, maar het kan ook anders. Roots-drummer/producer ?uestlove (eveneens actief twitteraar) lijkt een speciaal kanaal te zijn begonnen met sample-originals voor de serieuze/luie kratgraver. Wie volgt?

Update: De lol is er bij Blip.FM nogal van af nu je niet langer zelf illegaal liedjes kan uploaden. Bummer!

Tags: , , , , ,

1 Comment

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»