Job de Wit

«
»

Aan het werk, Noteert u maar

Digital Disco, zaterdag 23 april

04.21.11 | Reageren?

Digital Disco, 23 april 2011

Zaterdag 23 april 2011 draai ik op Digital Disco in de Bitterzoet in Amsterdam. Er is ook een live-optreden van de enige echte Dexter! Wie wil er op de gastenlijst?

P.S. En moet je dit horen:

Deze maand een zeer speciale editie van Digital Disco want we worden ‘groen’ en hebben de handen ineen geslagen met het internationale platform SDC, ofwel Sustainable Dance Club.

SDC adviseert wereldwijd clubs over het groener maken van de clubscene door CO2 uitstoot te verminderen en duurzaam om te gaan met de aanwezige middelen. Door een combinatie van moderne techniek en fashionable design werp SDC een nieuw licht op hoe jij je leven duurzaam kunt indelen zonder daarin af te dingen op kwaliteit en schoonheid. Jouw Lifesytle, maar dan duurzaam! Check sustainabledanceclub.nl voor meer informatie.

Hoe gaan we dit nu implementeren in onze avond? Welnu, voor deze editie van Digital Disco hebben we dus heel ‘digital’ een dansvloer die energie opwekt. Hoe harder je danst hoe meer energie er dus vrijkomt! Dit kun je aflezen aan de energiemeters naast de dj, zo kun je ook zien welke DJ het meeste energie genereert.

Uiteraard compenseren we ook alle uitstoot voor deze avond middels Trees For Dance. Nadat we hebben berekend wat de uitstoot was voor deze avond planten we genoeg bomen bij om deze uitstoot weer te compenseren. Ook is het mogelijk voor de bezoekers om hun persoonlijke dance–footprint per jaar uit te rekenen om zo te zien hoeveel uitstoot je genereert terwijl je aan het clubben bent. Zo kan de bezoeker zelf beslissen of hij of zij het nodig acht om een en ander te compenseren!

Tags: , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»