Job de Wit

«
»

videoclip

Embed with… Columbus

06.08.11 | Reageren?

Ik schrijf hier elke dag een kort stukje bij een toffe nieuwe videoclip. Embed-link erbij, klaar. Vandaag wordt het me door Alexander Dueckminor alias The Crystal Beach erg makkelijk gemaakt. Hij doet vrijwel al het werk. Niet alleen de regie, de productie en de waanzinnige art-direction van “Hubble”, zijn clip voor de Duitse groep Columbus. Nee, Dueckminor heeft op zijn site ook al een grappig tekstje bij zijn filmpje geschreven. Ik hoef het alleen maar even in Google Translate te gooien:

Deze videoclip is een psychedelische nemen tropische mystiek. Het mengt 90s dance video’s, goedkope 3D graphics en een occulte sekte die vruchten aanbidt de versheid van de zomer. Het is een eerbetoon aan de zon en al het plezier van een paradijselijk eiland te bieden heeft.

Het verhaal van de Hubble is in de vroege jaren ’90, ergens in de buurt van de Bermuda Driehoek, waar een mooi meisje in het bezit is van een cassette met mysterieuze krachten. Als ze dwazen rond op het strand, een kleine onoplettendheid begint te leiden tot een lawine van metafysische tovenarij en spirituele verlangen. Het meisje is ernstig in gevaar! Zal ze ontsnappen uit de boze hypnotische krachten?

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»