Job de Wit

«
»

videoclip

Embed with… Mechanical Bride

12.31.11 | 1 Reactie

De laatste clip van het jaar is “Young Gold” van de Engelse zangeres Lauren Doss alias Mechanical Bride. Een half jaar oud, maar nog niet eerder geblogd. De zinloosheid van het bestaan wordt po√ętisch verbeeld door regieduo Johannes Conrad en Michelle Phillips.

Ik heb in 2011 drie dagen overgeslagen, het weekend van 1 en 2 januari was bewust en de dag voor de deadline van mijn eerste magazine als DJB-hoofdredacteur ben ik het vergeten. Hoe ik het volgend jaar ga doen weet ik nog niet. Ik weet niet hoeveel mensen hier regelmatig komen, maar bedankt voor de belangstelling, de vele mooie clips maakten het voor mij nochthans de moeite waard.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

Plaats uw reactie

Wees aardig. Hou het schoon. Stay on topic. En geen spam natuurlijk.


«
»